Política

Forcadell alerta que l'estat inhabilitarà el president o suspendrà l'autonomia

La presidenta de l'ANC es mostra convençuda que Espanya utilitzarà “tots els seus recursos” per evitar la consulta sobiranista

Forcadell considera que l'estat espanyol està demostrant que “no és democràtic” i que cal estar preparat

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha avisat que l'estat espanyol utilitzarà totes les vies que calgui per frenar el procés sobiranista de Catalunya, des de l'ofegament econòmic del país fins a la inhabilitació del president de la Generalitat, Artur Mas, o la suspensió de l'autonomia catalana.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Forcadell ha assegurat que les presumptes actuacions alegals de comandaments policials contra polítics catalans, difoses per mitjans de comunicació de Madrid, “són una estratègia més” del “joc brut” de la por, les amenaces i les mentides que s'està duent a terme des d'Espanya i que recaurà també sobre altres personalitats del país. “L'estat espanyol està demostrant que no és democràtic i hem d'estar preparats pel que pugui passar”, ha apuntat Forcadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.