Política

El PP crea un comitè d'enllaç per refer ponts

El formaran els grups al Parlament i al Congrés

Ara vol parlar de diners

El PP crearà una comissió de treball formada pels seus grups parlamentaris al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya, segons va anunciar ahir la líder catalana, Alícia Sánchez-Camacho. L'objectiu, segons ella, és “restablir els ponts de treball i de diàleg, i tractar qüestions de la relació Catalunya-Espanya”, ara que la relació entre els governs “no és la millor”. Camacho aprofitarà la visita avui del vicesecretari d'organització, Carlos Floriano, per demanar-li que hi posi fil a l'agulla ben aviat.

El PP català pretén reivindicar així el seu paper “clau” aquesta legislatura, “especialment el primer any”, per oferir una “alternativa de govern creïble” al pacte entre CiU i ERC, del qual va reiterar que serà “un obstacle per a la recuperació econòmica” i va afirmar que s'ha convertit en “business enemy” (enemic dels negocis) pels nous impostos que ha acordat crear. Camacho, a més, va instar Mas que negociï amb Rajoy en els propers mesos “no una consulta que el poble no vol, sinó una millora del model de finançament”. A més, va furgar en les suposades veus dins de CiU que no veuen bé les tesis de Mas, i va instar UDC que voti contra la declaració de sobirania prevista en el primer ple i “estudiï la possibilitat de fer grup propi al Parlament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.