Política

L'ANC busca créixer en socis a les portes del primer aniversari

El 10 de març passat es constituïa al Palau Sant Jordi de Barcelona l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). A les portes de complir-se'n el primer aniversari, l'entitat independentista inicia una campanya de promoció amb la qual pretén augmentar el nombre de socis, que ara és de 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants. La campanya es farà durant el gener sota el lema Necessitem la teva força per continuar empenyent Catalunya. Amb poc fem molt. Hi haurà falques radiofòniques i també vídeos a través de les xarxes. Més endavant se'n difondran més, en què personalitats adherides a l'ANC faran una crida a inscriure-s'hi.

L'objectiu de créixer es deu sobretot a un intent d'ampliar l'extensió territorial de l'ANC, sobretot on hi va haver una majoria unionista en les darreres eleccions catalanes davant d'opcions favorables al dret a decidir. Això es va produir, sobretot, a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Per això, ahir es va presentar la delegació local de l'ANC, Gramenet per la Independència, a Santa Coloma de Gramenet. Segons els organitzadors, es té la voluntat d'inserir, de forma destacada, una ciutat emblemàtica del cinturó metropolità en el camí cap a la independència. Es va comptar amb les intervencions de Patrícia Gabancho, escriptora i periodista; Lluís Cabrera, membre de Els Altres Andalusos, i Carme Forcadell presidenta de l'ANC.

Assemblea general

El mes de març, amb motiu del primer any, se celebrarà l'assemblea general, en la qual es debatran possibles modificacions d'estatuts i del full de ruta per adequar-lo al nou escenari polític actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.