Política

política

Riudellots defensa per unanimitat l'estat propi català

L'Ajuntament de Riudellots va aprovar ahir per unanimitat una moció en defensa del model d'escola catalana i de rebuig a l'esborrany de la llei orgànica de la qualitat educativa que vol aprovar el Ministeri d'Educació, i una altra per la creació d'un estat propi per a Catalunya, totes dues presentades pel grup de CiU. La moció per l'estat propi també va ser aprovada per unanimitat, tot i que Independents per Riudellots va argumentar que ells ja havien votat a favor d'una moció en el mateix sentit presentada per SI abans de les eleccions del novembre, i que l'equip de govern de CiU, llavors, va rebutjar.

Seguretat

D'altra banda, en el ple també es va rebutjar –amb els vots en contra de CiU i a favor de l'oposició– crear una comissió d'estudi de les necessitats de Riudellots en matèria de seguretat, a partir de l'increment del nombre de robatoris que s'han produït en masies i cases de la comarca de la Selva en general. “L'alcaldessa argumenta que ja hi ha un reforç de mossos d'esquadra, però ens hauria agradat tenir una taula de treball més formal”, va dir el portaveu de SI, Xavier López, referint-se a unes paraules de l'alcaldessa, Montserrat Roura. IpR va donar suport a la moció, mentre que els regidors de CiU hi van votar en contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.