Política

política

L'alcalde de Cassà admet errors en la negociació del pressupost

L'alcalde de Cassà de la Selva, Enric Bagué (CiU), ha admès errors en la negociació del pressupost a l'hora d'informar dos dels grups de l'oposició, ERC i el PSC. CiU va acceptar a última hora una esmena de SI, amb el qual cosa va poder aprovar els comptes de 7,7 milions per al 2013, fet que va indignar republicans i socialistes, que s'hi van oposar. El regidor del PSC, Miquel Àngel Chamorro, considera que CiU i, sobretot, Bagué, ha abusat de la seva confiança.

L'alcalde considera que hauria d'haver informat els grups de l'oposició de l'increment en educació i serveis socials en detriment de la policia i la ràdio municipal. “No vaig donar prou informació i hauria pogut convocar una junta de portaveus abans del ple [del 20 de desembre].”

Bagué recorda que CiU governa en minoria (6 regidors de 13) i espera que les tensions pels comptes no signifiquin un punt i final en la col·laboració amb la resta de formacions. El batlle requerirà, a partir d'ara, que els altres grups de l'Ajuntament li facin saber què votaran abans del ple. “No hi ha cap pacte de govern amb ningú i el que hem fet és del tot lícit.”

El PSC fa creu i ratlla

Però Miquel Àngel Chamorro (PSC) ha fet creu i ratlla a CiU. Diu que des de l'estiu va col·laborar en el programa Reciclatext, el qual, amb l'esmena de SI, tindrà 27.000 euros. “Han malbaratat la meva feina de molts mesos. Em vaig reunir, fins i tot, amb els directors dels centres i sempre els deia que pel Reciclatext només hi havia 17.000 euros”, recorda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.