Política

L'advocat de Bárcenas precisa que el seu client va regularitzar els diners a través d'una societat

El lletrat recorda que la normativa permet que la declaració la faci la societat propietària dels béns

Hisenda ha negat aquesta tarda que l'extresorer del PP s'hagués acollit a l'amnistia fiscal

L'advocat defensor de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, Alfonso Trallero, ha reiterat aquest dijous que el seu client va regularitzar l'any passat deu milions d'euros a través d'una societat, acollint-se a la declaració tributària especial promoguda pel govern espanyol.

Hisenda ha negat aquest dijous que Bárcenas s'acollís l'amnistia fiscal després que el lletrat ho assegurés aquest matí. Més tard Trallero ha precisat que la regularització dels diners es va fer a través d'una societat.

“Conec exactament el mètode pel qual el senyor Bárcenas va aflorar aquests deu milions. El que em consta és que es van aflorar l'any 2012 i que es van pagar i es va tributar la quantitat que corresponia conforme al millor sistema emprat per la societat del senyor Bárcenas para declarar aquestes quantitats a Hisenda”, ha detallat Trallero en declaracions a la cadena SER recollides.

Segons l'advocat de Bárcenas, la normativa “permet que la regularització es faci per la societat que és la titular dels béns, i que el titular real de la societat, al seu torn, no sigui conegut encara per Hisenda”. En paraules de Trallero, això “estaria en la base de l'error per part d'Hisenda al dir que no és Luis Bárcenas qui ha regularitzat”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.