Política

Recoder avisa que CDC i UDC podrien trencar

Demana que CiU llanci un missatge clar en què els dos partits “puguin anar plegats”

La retirada de Lluís Recoder de la primera línia política no ha deixat indiferent ningú. El que va ser conseller de Territori i Sostenibilitat en el primer govern de Mas va concedir ahir la seva primera entrevista d'ençà que es va retirar. Recoder, que aclareix la seva retirada perquè “no volia fer de la política professió”, avisa que la federació nacionalista podria córrer perill en algun moment per les contínues declaracions dels seus dirigents, com ara Duran i Lleida. “Són declaracions que generen confusió, i els ciutadans de Catalunya es mereixen que CiU llanci un missatge clar”, ja que, si no és així, podria arribar un moment en què el discurs de CDC i el d'UCD fossin contraris i “es prenguessin variants divergents”. Per això, en declaracions a TotSantCugat.cat, concreta: “Hem de fer esforços per veure fins on podem anar plegats.”

Recoder, que alguns veuen com a successor de Mas, diu que no tanca la porta a una possible candidatura per la presidència de la Generalitat, tot i que assegura: “No forma part dels meus plans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.