Política

La polèmica per les banderes no s'atura

Les crítiques a la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, per la seva fal·lera de requerir a les institucions catalanes que pengin la bandera espanyola a tots els edificis municipals i portar-les al jutjat si no ho fan, continuen arribant de forma continuada. Ahir s'hi va afegir la cara visible d'ERC a Madrid, Alfred Bosch, arran del requeriment que ha rebut Corbera de Llobregat perquè també es faci onejar la rojigualda en llocs com ara l'escola, el pavelló municipal i la biblioteca. “Fa temps que pensem que el més important no és preocupar-se per quines banderes hi ha a les façanes de les escoles, sinó per aprofundir en un procés democràtic”, va declarar. També es va manifestar el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, que considera que De Luna “té poca feina”, i és una actuació “molt rància que pensàvem que coneixeríem només pels llibres d'història”. Va reiterar que no es pot entendre l'actuació de la delegada.

Concentració a Corbera

Ahir a la tarda unes 40 persones es van concentrar davant l'ajuntament de Corbera contra “la imposició de la bandera espanyola”, segons han informat els organitzadors de la protesta. L'alcalde, Manel Ripoll (CiU), va explicar que simpatitza amb la protesta tot i no ser-hi. La concentració va néixer a les xarxes socials i no havia estat comunicada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.