Política

Es denuncia a Paterna el desgavell del PP en matèria de Serveis Socials

Compromís critica que l'equip de govern desmantella estructures que funcionen i provoca la descoordinació en els serveis públics

Compromís per Paterna considera “inacceptable la proliferació de convenis i projectes desllavassat que, comissió sí i comissió també, porta el Partit Popular i que, tinguen trellat o no, s'autoaproven amb la seua majoria absoluta, tal i com ha passat a la Comissió de Garantia Social, on només presenten 'pedaços' com el Programa Babel, en comptes de treballar seriosament en un pla global real de serveis socials”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que el programa Babel “demostra que el PP ha comés un error tancant l'Escola d'Adults (EPA). El mes passat s'aprova la Universitat Popular, que no sabem en quin capítol està, i ara el PP es veu obligat a donar opcions com el programa Babel. Opcions que, d'altra banda, no van a solucionar res perquè estem parlant d'un programa que no s'ha coordinat amb Educació i que només depèn de Serveis Socials. Una errada perquè parlem de l'alfabetització de les persones que no han tingut accés a una escola quan els tocava i que es planteja amb una continuïtat incerta”.

I és que en opinió d'aquesta formació política que fa la denúncia, el PP l'únic que fa és presentar convenis i organitzar l'espectacle per tenir ressò als mitjans de comunicació, però es fa urgent “que es treballe en un pla global on s'arribe a un consens amb tots els agents socials implicats, incloent als tècnics de l'ajuntament, per tal que les actuacions a llarg termini es coordinen i siguen efectives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.