Política

Se sol·licita a Ròtova la representació de Compromís al Consell Agrari Municipal

A l'inici de legislatura l'equip de govern va establir que l'únic representant de l'Ajuntament a l'organisme agrari seria el que designaren ells

Compromís per Ròtova ha sol·licitat tenir “la representació que li correspon per llei” al Consell Agrari Municipal, segons l'article 3.2 de la Llei 5/1995, de 20 de març, de Consells Agraris Municipals.

A pesar d'això i que a la primera reunió que va tenir lloc entre l'alcalde i el representant de Compromís, a l'inici de la legislatura, es va acordar que el grup municipal a l'oposició tindria un representant, posteriorment, “al ple, es va comunicar que solament podia haver-hi un representant per part de l'Ajuntament”, ha indicat Jordi Puig, regidor-portaveu de Compromís.

Per aquesta raó, la coalició econacionalista vol aportar idees i treball, conéixer i compartir la situació amb la gent que treballa la terra al municipi, però, sobretot, vol que es restablisca esta deficiència democràtica.

Des de Compromís per Ròtova, demanen que es complisca la llei i que es donen explicacions dels motius pels quals s'ha evitat la designació d'aquest grup municipal al Consell Agrari Municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.