Política

El PSC decideix avui si ajorna el consell nacional

El PSC debat en l'executiva que se celebra aquest matí si es posposa la reunió del consell nacional, que estava prevista inicialment pel proper dissabte 2 de febrer, però que la direcció del partit prefereix ara ajornar per guanyar temps i calmar els ànims. Els cinc diputats díscols que en la votació de la declaració de sobirania del Parlament van trencar la disciplina interna i no van exercir el seu sufragi en disconformitat amb la decisió de votar en contra de la declaració, han sumat aquests dies nombrosos suports i s'ha instaurat un clima de guerra interna que el primer secretari prefereix intentar apaivagar abans que es reuneixi el màxim òrgan de decisió del partit.

Iceta, contra els díscols

Ahir, però, Miquel Iceta va seguir atiant el debat. En una entrevista al canal 3/24, el diputat socialista i president de la Fundació Rafael Campalans va acusar els díscols de no respectar “el dret a decidir del PSC”.“Si al grup fem una discussió i la majoria diem que hem de fer això, els altres cinc, encara que no els agradi, han de fer això. Si no, ens carreguem el dret a decidir del grup parlamentari”, va argumentar. Iceta va defensar el secretari general, Pere Navarro, de qui va dir que “ho està fent bé” i que “té el mateix suport o més” que quan va ser triat. “Necessita temps per desplegar el projecte”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.