Política

Xavier Crespo nega haver rebut diners i regals de Petrov

L'exalcalde de Lloret de Mar defensa que l'actuació de l'Ajuntament amb les inversions de l'empresari rus “va ser correcta”

Crespo avisa: “Em defensaré fins al final de tots els que em volen tirar merda a sobre”

L'exalcalde de Lloret de Mar i diputat de CiU, Xavier Crespo, ha negat aquest dilluns haver rebut diners i regals de l'empresari rus Petrov, detingut per la Guàrdia Civil i acusat de blanqueig de diners. En declaracions a Catalunya Ràdio i RAC1, Crespo ha defensat que l'actuació del consistori amb les inversions de l'empresari rus, que va comprar l'antiga plaça de braus del municipi, reconvertida en centre comercial i equipaments públics, “va ser correcta”.

L'exalcalde ha reiterat que coneixia Petrov “com un representant d'una empresa molt potent russa”, que és com ell mateix es presentava i sí que ha reconegut que Petrov li va pagar un viatge a Rússia, on va anar a conèixer la seva empresa. A més, assegura que de la seva inversió al municipi, un 65% va anar destinat a equipaments públics. Ara bé, “em defensaré fins al final de tots els que em volen tirar merda a sobre”, ha avisat aquest dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.