Política

Els socialistes de Roses, a favor de la Declaració de Sobirania

Cinc regidors del PSC de Roses (Alt Empordà) van votar ahir a favor d'una moció per donar suport a la Declaració de Sobirania i el Dret a Decidir aprovada al Parlament, on els diputats socialistes –excepte cinc– hi van votar en contra. La portaveu del PSC i exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, va explicar el motiu pel qual havia donat llibertat de vot als regidors: “És el que ens hauria agradat que passés al Parlament, ja que s'haurien vist les diverses opinions que hi ha dins el partit sobre aquesta qüestió.” Tot i que unes hores abans, hi havia alguns regidors socialistes que es volien abstenir, finalment tots hi van votar a favor.

La moció la va presentar d'urgència CiU juntament amb Gent del Poble i el PSC. El text es va acabar aprovant amb una àmplia majoria, ja que només els tres regidors del PP, que estan a l'equip de govern amb CiU, hi van votar en contra.

Ahir també es va aprovar una moció per reclamar a l'Estat que revisi a l'alça l'objectiu de dèficit de la Generalitat. El text el van presentar CiU i Gent del Poble-AM amb la finalitat que Generalitat i ajuntaments puguin mantenir l'estat del benestar. Va ser aprovat amb els vots a favor de CiU, GdP i tots el regidors del PSC menys un, que hi va votar en contra. El PP es va abstenir.

Amposta, diferent

A Amposta (Montsià), els tres regidors del grup municipal del PSC a l'Ajuntament van votar diferent a l'hora de pronunciar-se en el ple sobre una moció de suport a la Declaració de Sobirania del Parlament, que es va acabar aprovant. Un hi va votar a favor, l'altre, en contra i el tercer es va abstenir, segons va informar l'ACN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.