Política

Juli Fernández s'absté en el ple de Palafrugell

El diputat socialista Juli Fernández es va abstenir ahir en la votació de suport a l'acord de sobirania aprovat pel Parlament que es va fer a l'Ajuntament de Palafrugell, del qual és l'alcalde. Fernández va ser un dels diputats que, en la sessió parlamentària, van votar negativament. Ahir va justificar el canvi de vot, de la mateixa manera que ho va fer al seu moment amb el canvi de vot durant l'aprovació de l'adhesió del seu ajuntament a l'AMI. “En la votació d'avui actuo com a alcalde de Palafrugell i, com a tal, haig de tenir en compte que al meu poble hi ha gent que vol la consulta, d'altres que no, uns que se senten espanyols i catalans alhora i d'altres que no.” El ple va aprovar la moció amb els vots afirmatius de CiU, ERC, Entesa i quatre del PSC, i l'abstenció de Fernández i Rangel, del PSC. A la Bisbal, el suport dels setze regidors –el del PP va marxar– va ser unànime.

Banyoles, unànimement

L'Ajuntament de Banyoles es va afegir dilluns als municipis que han donat suport de manera oficial a la Declaració de Sobirania i el Dret a Decidir del Poble de Catalunya, aprovada pel Parlament. Hi van votar a favor tots els grups representats al consistori: CiU i el regidor no adscrit Jordi Bosch Barraca –que formen l'equip de govern municipal– i Junts per Banyoles, la CUP i ICV –a l'oposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.