Política

La fiscalia formalitza la petició d'imputació a Xavier Crespo

La fiscalia anticorrupció va demanar ahir que s'imputi Xavier Crespo, exalcalde de Lloret de Mar i diputat de CiU, per la seva presumpta relació amb la trama de la màfia russa desarticulada fa dues setmanes a la ciutat. Aquesta petició es formalitza després que el Parlament confirmés al jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco la condició d'aforat de Crespo, i que enviés al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l'escrit amb els indicis que suposadament vincularien Crespo amb el cas . A diferència dels altres tretze imputats en l'operació Clotilde, si l'exalcalde de Lloret ha d'acabar declarant no ho farà a l'Audiència Nacional, sinó al TSJC, precisament per la seva condició de diputat.

No es disfressaran

L'operació Clotilde tindrà efectes sobre una de les activitats més esperades de l'any a Lloret de Mar, el Carnaval. Els treballadors municipals van decidir que, a causa dels esdeveniments dels últims dies, no faran el concurs de disfresses al lloc de feina, una iniciativa que es portava a terme a totes les dependències municipals des de feia uns vint anys. L'Ajuntament va aplaudir la decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.