Política

La Guàrdia Civil torna a l'Ajuntament de Lloret a la recerca de documentació

És el tercer cop que entren al consistori per buscar documentació en el marc de l'operació Clotilde d'una suposada xarxa de blanqueig de diners

Fins ara són tretze persones les imputades en aquest cas

La Guàrdia Civil ha acudit un altre cop aquest dimarts a l'Ajuntament de Lloret de Mar a la recerca de documentació en el marc de l'operació Clotilde contra una xarxa de blanqueig de la màfia russa, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

Aquesta és la tercera ocasió que el cos policial --ho han fet dos agents de paisà-- acudeix al consistori, després que la setmana passada fossin dijous a la recerca de documentació que no estava disponible el dia de l'operació, la majoria relacionada amb temes bancàries.

Fins ara són 13 els imputats en aquesta operació, a més de l'exalcalde Xavier Crespo, que serà investigat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la seva condició d'aforat després que el jutge Velasco apreciés indicis de prevaricació i suborn en la seva actuació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.