Política

Es denuncien irregularitats a la policia local de Paterna

Es reivindica la creació d'un reglament intern i que mentre, es complisca escrupolosament el Decret que actua com a norma marc

Compromís per Paterna considera que la política de personal i recursos humans de la Policia Local de Paterna ha estat subjecta els darrers anys a tot un seguit de queixes per part dels agents i seccions sindicals de la Policia Local.

I el més greu de tot és que el Síndic de Greuges ja va fer arribar a l'Ajuntament, en 2009 i 2010, escrits on recomanava la correcció dels incompliments, origen de les queixes, en quant al Decret 19/2003 que regula la Norma Marc sobre Estructura, Organització i Funcionament dels Cossos de Policia Local.

Per això és fonamental que al municipi es desenvolupe ja un reglament intern de Policia Local.

Alguns d'aquestos incompliments que cita el Síndic fan referència a que la regidora Elena Martínez s'ha atribuït competències que, fent cas del Decret, no li pertoquen i que són exclusives del cap de la policia. Per això des de Compromís li han fet un requeriment on li demanen explicacions i que rectifique. Si això no es corregeix, des de Compromís prendran les mesures oportunes, en defensa de la transparència i la legalitat.

L'objectiu ha de ser tindre un reglament elaborat, abans de tres mesos. En cas contrari, exigiran que almenys l'equip de govern del PP acudisca a la norma marc, el Decret 19/2003, per a complir amb totes les qüestions relatives a la gestió dels recursos humans de la policia local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.