Política

Rajoy: “La majoria de ciutadans de Catalunya no volen deixar de formar part d'Espanya”

El president del govern espanyol assegura que mantindrà Catalunya dins d'Espanya sense modificar l'actual model

Rajoy torna a fer una crida al diàleg a la Generalitat però remarca que no podrà “incomplir la llei”

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha manifestat aquest dimarts la seva “total i absoluta convicció que la immensa majoria de catalans volen que siguem com estem fins ara”. Concretament, en unes jornades organitzades pel setmanari britànic The Economist, Rajoy ha sentenciat: “La majoria de ciutadans de Catalunya no volen deixar de formar part d'Espanya”, i ha assegurat no entendre “per què als ciutadans catalans se'ls vol privar d'Espanya”.

De fet, a la pregunta del moderador sobre si el seu executiu podrà mantenir Catalunya dins d'Espanya sense modificar l'actual model, ha respost: “No es preocupi vostè que sí”. I ho farà perquè, segons ha afirmat, “amb Catalunya ens uneix tot”.

En aquesta línia, ha anunciat que aviat tornarà a reunir-se amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i que està obert al diàleg. Ara bé, ja ha advertit que l'únic que no se li pot demanar és “incomplir la llei”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.