Política

POLÍTICA

L'edil del PSC de Cassà se sent traït per Bagué

Chamorro diu que el batlle menysté la seva feina i deixarà la política local

El regidor del PSC de Cassà de la Selva, Miquel Àngel Chamorro, se sent traït per l'alcalde, Enric Bagué (CiU), i anuncia que deixarà la política local el 2015. Chamorro està “molt decebut” pel comportament de Bagué en la negociació del pressupost municipal. “Aquí a Cassà no em tornaré a presentar perquè em sento molt decebut i traït, perquè jo havia fet una feina a canvi de gaudir fent-la, i prou. Deixaven que jo treballés en una àrea [Educació], on he estat 40 anys i semblava que tothom estava satisfet, tant l'oposició com l'equip de govern”, es lamenta.

L'edil del PSC de Cassà havia estat el regidor d'Educació en gairebé tot el mandat anterior, amb ERC i l'Alternativa en l'equip de govern. Chamorro recorda que la seva abstenció va permetre que el juny del 2011 Enric Bagué fos escollit alcalde de Cassà (amb sis vots a favor, de CiU, i sis en contra, cinc d'ERC i un de SI).

Ara Chamorro no entén per què Bagué va acceptar una esmena d'última hora de SI per dotar de més diners el programa de reciclatge de llibres per a les escoles de Cassà, el Reciclatext, quan ell havia treballat amb un límit de diners. “El canvi [de Bagué] no l'he entès i és el detonant perquè jo no vulgui continuar treballant en la política local.”

Chamorro lamenta que l'alcalde “hagi abusat” de la seva confiança. L'únic regidor socialista diu que complirà les seves obligacions: “anar a les reunions informatives i als plens. Les coses ja no poden ser iguals”, entén.

LA FRASE

Aquí, a Cassà, no em tornaré a presentar perquè em sento molt decebut i traït, després del que havia fet
Miquel Àngel Chamorro
REGIDOR Del psc de cassà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.