Política

Fabra respon a Compromís que la reciprocitat de TV3 i Canal 9 ha de respectar les senyes d'identitat

El diputat Josep M. Pañella havia formulat una pregunta sobre les negociacions del Consell i el Govern a propòsit de l'intercanvi de senyals

El parlamentari acusa el president de fer seguidisme del seu antecessor en aquesta qüestió

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha acusat el govern d'Alberto Fabra de fer seguidisme del seu antecessor, Francisco Camps, pel que fa a la recepció de TV3 al País Valencià. Pañella ha explicat que ha rebut una resposta “pràcticament idèntica” a la que rebien del Consell de Camps quan preguntaven per aquesta qüestió. “El Consell ha mantingut sempre una actitud ferma i coherent en l'exigència de reciprocitat i respecte a les senyes d'identitat que arreplega el nostre Estatut”, pot llegir-se en el document remés al diputat castellonenc. Pañella s'havia interessat per les negociacions amb la Generalitat catalana sobre l'intercanvi de senyal de Canal 9 a Catalunya i de TV3 al País Valencià.

Per al diputat aquesta resposta demostra que el Consell no ha canviat la seua postura, però amb un agreujant: no respecta les sentències. “Recordem que el Suprem negava la capacitat sancionadora ni per a prohibir les emissions de TV3 al Consell i instava les dues generalitats a encetar un diàleg obert i sincer per fer possible l'autèntic intercanvi dels senyals en els seus respectius territoris”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.