Política

El regidor de Lloret imputat en el cas Clotilde renuncia al seu càrrec al Consell Comarcal de la Selva

Josep Valls ja va deixar el càrrec de primer tinent d'alcalde i les seves competències de govern al consistori

El polític addueix motius “familiars i personals” per deixar el càrrec

El regidor de Lloret de Mar imputat en el cas Clotilde, Josep Valls, renunciarà al seu càrrec al Consell Comarcal de la Selva, segons ha informat CDC a través d'un comunicat.

Valls, presumptament vinculat a la suposada trama de blanqueig de capitals relacionats amb la màfia russa, ja havia deixat les competències de govern al consistori de Lloret de Mar i al càrrec de primer tinent d'alcalde. Ara farà efectiva la seva marxa del Consell Comarcal en el pròxim Ple de l'ens. Segons la nota, els motius adduïts per Valls per deixa el càrrec són “familiars i personals”.

CDC ha manifestat en un comunicat que ha acceptat la renúncia de Josep Valls i que dona suport “plenament” aquesta decisió. Al mateix temps, agraeix la seva “bona labor realitzada al Consell Comarcal”.

El també convergent Robert Fauria, president del Consell Comarcal i alcalde Santi Hilari Sacalm, que va ser detingut igualment en el marc d'una altra investigació policial, en aquest cas l'anomenada operació Pokemon, que investiga adjudicacions irregulars, ja va anunciar anteriorment que deixa la política i el seu substitut serà Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.