Política

Pere Navarro: “La immensa majoria votaria continuar a Espanya”

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va afirmar ahir que “la immensa majoria del poble català elegiria l'opció de continuar vinculat a la resta d'Espanya” si se celebrés una consulta. En declaracions a Onda Cero recollides per l'agència Efe, Navarro també va reiterar que el PSC està “a favor que Catalunya continuï vinculada a la resta d'Espanya” i va assenyalar l'existència d'una evolució cap a un estat federal en el qual poden “conviure els diversos territoris”.

El primer secretari dels socialistes catalans va negar que la resolució presentada pel PSC, que insta la Generalitat a iniciar un diàleg amb el govern de l'Estat, hagi obert un altre enfrontament amb el PSOE, i en aquest sentit va assegurar que la seva relació amb Alfredo Pérez Rubalcaba, “és bona” i les seves diferències “no estan basades en qüestions de partit”, sinó en les que hi ha “entre els ciutadans catalans i els de la resta d'Espanya”.

Per últim, el líder del PSC va afirmar que si hi ha retallades a Catalunya no és per culpa de la seva vinculació a Espanya, sinó perquè el govern català “no ho està fent bé” i la seva “gestió és pèssima”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.