Política

Crespo nega que tingui cap compte o dipòsit bancari a l'estranger

L'exalcalde de Lloret de Mar i diputat de CiU al Parlament, Xavier Crespo, va negar ahir que tingui o hagi tingut mai cap compte o dipòsit bancari a les illes Caiman ni a cap país estranger. Així ho va assegurar a la tarda en un breu comunicat difós pel departament de premsa del seu partit, CDC, l'endemà que transcendís que en un informe de l'Agència Tributària se l'acusa d'haver desviat importants quantitats de diners a les illes Caiman en concepte “d'operacions en valors representatius d'emprèstits”. A més de negar taxativament aquest fet, com ja va fer aquest dimarts davant del fiscal anticorrupció, Fernando Bermejo, en la seva declaració al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Crespo recorda que l'any en què l'agència situa els fets, el 2002, ni era alcalde de Lloret ni exercia de polític.

En el comunicat difós ahir, Xavier Crespo no va fer cap referència a les altres suposades irregularitats que li atribueix el fiscal anticorrupció. Entre aquestes, l'adjudicació irregular del servei de recollida d'escombraries de Lloret a l'empresa GBI, que dirigeix el magnat Gustavo Buesa Ibáñez, vinculat a Iberdrola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.