Política

Rajoy sobre la resolució al Parlament: “És inevitable que no em sembli bé el que no estigui dins la llei”

El president del govern espanyol argumenta que, en el debat entre el seu govern i el d'Artur Mas, ell té “l'obligació de respectar la llei”

Rajoy s'ha negat a precisar clarament si iniciar una negociació per la possibilitat de celebrar un referèndum quedaria estrictament fora de la llei

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous que en el debat sobre el futur de Catalunya té “l'obligació de respectar la llei”. “Tot el que estigui dins de la llei al president del govern li semblarà bé, i el que no ho estigui és inevitable que no em sembli bé”, ha defensat Rajoy al ser preguntat sobre la resolució del Parlament que demana un diàleg entre el govern espanyol i el català per la possibilitat de celebrar un referèndum.

En una roda de premsa a Brussel·les, el president espanyol i líder del PP ha explicat que respecta “totes les opinions” però que “no es tracta de generar problemes ni altres tipus de coses”.

Així doncs, Rajoy s'ha negat a precisar clarament si iniciar una negociació per la possibilitat de celebrar un referèndum quedaria estrictament fora de la llei. Rajoy simplement ha indicat que “dins de la llei hi ha tot el que suposi respectar la llei”.

Cap xantatge de Bárcenas

També des de Brussel·les, el president espanyol ha evitat pronunciar-se sobre el cas Bárcenas, i ha negat taxativament que se senti víctima d'un xantatge per part de l'extresorer del PP, que ha denunciat al partit. “Amb absoluta franquesa, no”, ha respòs Rajoy al ser preguntat sobre aquesta possibilitat.

El president espanyol ha remarcat que ja ho ha dit “tot” sobre el cas i no ha volgut detallar a què es referia quan, en una roda de premsa a Berlín, va dir que les informacions sobre els comptes de Bárcenas eren “totes falses, excepte alguna cosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.