Política

Compromís reivindica que a Gandia també #somSafor

Es llança aquesta campanya per posar en valor la comarca i l'organització d'aquesta de manera mancomunada

Compromís per Gandia, en col·laboració amb Compromís per la Safor-Valldigna, ha encetat una campanya sota el lema #somSafor. Amb ella volen tornar a posar sobre la taula la importància de la comarca i de la Mancomunitat de Municipis com a ens aglutinador.

Des de Compromís consideren important que la ciutadania puga dir la seua; i volen explicar quin paper té l'ens en la vertebració de la Safor-Valldigna.

A la presentació pública als mitjans de comunicació s'ha lamentat que la decisió del govern de Gandia d'abandonar la Mancomunitat implique també la pèrdua de la capitalitat comarcal i s'ha argumentat per moltes raons, socials, culturals i econòmiques.

Però també s'ha destacat les idees principals de la campanya consistent a reivindicar les comarques, cedir la veu a la ciutadania i tornar a explicar la importància de la Mancomunitat, com a ens vertebrador, pel que significa i pels serveis que presta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.