Política

Clam popular perquè Reus s'adhereixi a l'AMI

Més de seixanta entitats de Reus han sumat esforços per intentar aconseguir que l'Ajuntament s'adhereixi a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Les entitats –n'hi ha 62– han presentat una moció a l'oficina d'atenció ciutadana de Reus per demanar que el consistori s'adhereixi a l'AMI. A més, per assegurar que la votació es dugui a terme al ple municipal que es farà aquest divendres, les tres organitzacions impulsores –l'Assemblea Nacional Catalana / Reus per la Independència, Òmnium Baix Camp i el Casal Despertaferro– també han fet arribar el document als partits que s'havien compromès, “després de múltiples i discretes converses”, a votar-hi a favor (CiU, Ara Reus i CUP), per tal que també la duguin entre les seves propostes al ple, en nom de les entitats sotasignades.

En la moció, que recull “el clam, el sentiment i els arguments de la manifestació de la darrera Diada de l'Onze de Setembre”, amb el lema Catalunya, nou Estat d'Europa, les entitats demanen que l'Ajuntament de Reus s'adhereixi a l'AMI “per treballar conjuntament amb la societat civil per aquest objectiu pacífic i legítim, respectuós amb totes les ideologies i propiciador de cohesió social per tal com es fonamenta en la participació democràtica mitjançant el dret de decidir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.