Política

CDC escenifica el relleu de Pujol i es referma amb l'estat propi

CDC va reforçar ahir l'aposta per l'estat propi en la primera executiva en què Oriol Pujol, amb les funcions delegades, no exercia com a secretari general. Per esmorteir, potser, les veus que interpretaven la imputació del ja expresident del grup parlamentari de CiU com un fre al procés, el partit va refermar-se en el full de ruta independentista. CDC va impulsar una gran campanya, Dret a decidir i estat propi, garantia d'un futur millor per guanyar suports per la consulta fins al 2014. Sota aquest gran paraigua, la formació endega una altra campanya titulada Què està passant a Catalunya? Dirigents del partit i del govern pentinaran el territori durant tres mesos per explicar els greuges del país. El president Artur Mas farà diumenge una primera conferència a Pallejà.

Durant l'executiva, on Pujol va seure a prop però fora de la taula presidencial, el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, va portar les regnes dels torns de paraules, tot i que va compartir el pes de les intervencions amb Lluís Corominas, segons diverses fonts. Els dos dirigents han assumit les funcions de Pujol a CDC amb una clara voluntat bicèfala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.