Política

El Punt Avui recull fotografies d'estelades als balcons per Sant Jordi

Campanya de suport a l'estelada

Fins divendres, es poden enviar les imatges al web del diari i se'n farà una selecció per a la portada del dia 22 d'abril

El diari El Punt Avui proposa als seus lectors que enviïn fotos en què se'ls vegi, sols o en grup, amb l'estelada al seu balcó, d'entre les quals es triaran les que sortiran a la portada del diari el proper 22 d'abril.

La intenció és donar suport des del rotatiu a les campanyes perquè l'estelada pengi en balcons i façanes de tot el país, un fenomen que es va consolidar amb força arran de la l'últim Onze de Setembre. Des de llavors, són moltes les famílies a tot el país que han mantingut l'estelada o la senyera penjada de manera permanent.

Les fotografies es poden començar a enviar a partir d'avui i fins divendres al web del diari, concretament a una fotogaleria creada expressament per aquesta iniciativa. Totes les imatges que s'hi adrecin entraran en el procés de selecció, i d'entre totes les fotos rebudes es farà una tria per decidir quines apareixeran a la portada.

Per la jornada de Sant Jordi d'enguany, un total de 14 entitats de la societat civil catalana, entre aquestes l'Assemblea Nacional Catalana, han impulsat la iniciativa Per Sant Jordi el llibre, la rosa i l'estelada al balcó, que servirà per animar la societat catalana a penjar l'estelada en llocs visibles el dia 23. El que es pretén també amb aquesta iniciativa és mostrar el suport a la causa sobiranista i, a la vegada, promoure la venda de llibres i roses durant la Diada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.