Política

Ximo Faus és aquesta setmana el recomanat del PP de Gandia

Era el número 20 en la llista electoral del PP en 2011, ara és membre de l'executiva local de Torró i, a més, és el responsable de recollir els currículums dels “endollats”‘ del PP

Els dos càrrecs de confiança de Torró que suposadament van ser suprimits, Viciano i Faus, continuen cobrant un sou dels impostos dels gandians

Aquesta setmana, els socialistes de Gandia destapen el nom de Ximo Faus, un altre dels “endollats” procedents de la darrera llista electoral del PP de Gandia i un altre dels membres de l'executiva del PP que cobra un sou per obra i gràcia de Torró, qui li paga així tots els favors fets durant la campanya electoral, quan Faus va ser presentat com a número 20 de la llista en un moviment per a tractar de contrarestar vots al GIVAL.

Després de les eleccions, Torró li va agrair els serveis amb un dels càrrecs de confiança, com a secretari del grup municipal del PP. Des d'aquell moment, i en les dependències del PP en l'Ajuntament de Gandia, Faus ha sigut l'encarregat de col·leccionar i classificar tots els currículums d'aquells qui, diàriament i en nombrosa quantitat, passen per l'Ajuntament a demanar el lloc de treball que Torró els va prometre a canvi del vot.

Poc més d'un any després de l'inici de la legislatura, i en l'afany de Torró per desmantellar a l'oposició, els càrrecs de confiança d'assessor i secretari de grup van ser suprimits. Però curiosament, des del primer dia de cadascuna de les supressions, els dos recomanats del PP, el mateix Ximo Faus i Javier Viciano, han continuat exercint el seu treball com si res no haguera passat, fent les mateixes funcions de secretari de grup i demostrant que les retallades només eren efectives en els grups de l'oposició, però els endollats del PP no perdien el seu estatus.

Ximo Faus és un més de la llista de membres de l'executiva del PP que perceben un sou procedent dels diners que paguen els gandians. En el nou organigrama dissenyat per Torró, Ximo Faus és el secretari executiu de Coordinació del Grup Municipal del PP, sent un dels 42 membres de l'executiva “beneficiats” d'un total de 47 components.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.