Política

política

Polèmica a Blanes pel nou plus als regidors de l'equip de govern

Lourdes Fàbrega, regidora no adscrita a cap grup municipal, va criticar durament en el ple d'ahir el nou plus que cobren els seus antics companys de govern després de la seva renúncia, com dilluns va avançar El Punt Avui. “No em podia creure que amb un partit d'esquerres en un Ajuntament amb les dificultats econòmiques com el nostre hi hagués hagut aquest augment”, va dir la fins al gener primera tinent d'alcalde. Fàbrega va lamentar que havia formulat una petició sobre aquest plus –de 254 euros en concepte d'assistència a la junta de govern– el dia 2 de març i que no li havien respost res i se'n va haver d'assabentar pel diari.

L'alcalde, Josep Marigó, la va acusar d'actuar “amb mala fe” i li va recordar que “la despesa del govern actual és la mateixa que la del primer dia, quan va entrar el 2011”. Marigó li va recriminar no haver renunciat a l'equivalent a una paga extra, quan ell sí que ho havia fet. “I després va de solidària”, li va etzibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.