Política

equipaments

La CUP Farners demana que no s'executi l'aval de la piscina

La CUP Farners va exigir ahir en un comunicat que “en cap cas” s'executi l'aval d'un milió d'euros de l'Ajuntament a l'empresa Sport Assistance 2000, que gestiona la piscina municipal i ha presentat concurs de creditors. La CUP, que té un regidor a l'Ajuntament, demana que “en cap cas” els impostos dels vilatans “vagin a pagar deutes il·legítims”, segons diu en el comunicat. “Volem 1 milió d'euros per a polítiques socials”, conclou. Sport Asistance 2000 no pot afrontar els deutes contrets per haver construït diverses instal·lacions esportives, entre elles la de Santa Coloma, deutes que, segons exposa la CUP, ascendeixen a 1,1 milions d'euros.

La CUP raona que l'Ajuntament, a part d'assumir en el seu moment la part de deute que li tocava (1,72 milions en 4 anys), va avalar posteriorment Sport Asistance 2000 per 1 milió d'euros.

“No coneixem el detall dels números de la construcció de la piscina ni dels pactes econòmics al respecte que hi pugui haver. Els hem demanat, però amb la rapidesa cargolera de l'Ajuntament encara tardarem una mica. Entenem que la situació és difícil. Però també entenem que si s'executa l'aval, Sport Asistance 2000 pot salvar els mobles i nosaltres haurem d'afrontar de cop 1 milió d'euros més en forma de deute”, conclou la CUP Farners, que qualifica d'irresponsable haver fet l'aval.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.