Política

Homs: “El que perjudica la imatge d'Espanya és comparar el nazisme amb plantejaments democràtics”

El diputat del PP Juan Milián acusa l'òrgan diplomàtic de Catalunya de perjudicar l'Estat a l'exterior

El conseller de la Presidència defensa la “diplomàcia pública” del Diplocat i explica que està plenament d'acord amb els objectius

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha replicat aquest dimecres davant les crítiques del PP al Diplocat que no és aquest òrgan diplomàtic el que perjudica la imatge exterior d'Espanya, sinó que els principals responsables d'aquesta imatge malmesa són els reportatges de TeleMadrid. “El que realment perjudica la imatge exterior d'Espanya és una televisió pública governada pel PP que es dedica a comparar el nazisme amb plantejaments democràtics”, ha afirmat durant la sessió de control al govern del ple d'aquest dimecres.

El conseller ha defensat la “diplomàcia pública” del Diplocat i ha explicat que està plenament d'acord amb els objectius d'aquest organisme. D'aquesta manera, responia a l'acusació del diputat popular Juan Milián, segons el qual el Diplocat difon “calúmnies” a l'exterior i perjudica les expecatives de l'Estat i de Catalunya per “haver d'acontentar amb xiringuitos separatistes els que van arruïnar Catalunya”, en referència a ERC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.