Política

judicial

L'Ajuntament de Lloret estudia querellar-se contra Fuertes

S'afegiria a l'interventor i el secretari municipals, que ja havien anunciat la intenció de demandar-lo

Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar, va anunciar ahir a través d'un comunicat que l'Ajuntament està estudiant d'emprendre accions legals contra Marc Fuertes, portaveu del Millor, principal partit de l'oposició. És la resposta a la intenció de Fuertes de portar als jutjats tant l'interventor com el secretari de l'Ajuntament per la polèmica sobre la gestió del trenet i per altres “irregularitats” que anunciarà properament. “Arribat el cas, tant els citats funcionaris com l'Ajuntament emprendran les accions legals pertinents en defensa de la seva professionalitat i el seu honor”, va dir Codina. Com ja va fer dilluns quan es van conèixer les intencions de Fuertes, l'alcalde va tornar a donar suport públic al secretari i al funcionari i en va remarcar “la seva professionalitat, sobradament demostrada al llarg de la seva extensa carrera professional en aquest consistori”. Suport que va estendre “a tot el personal integrant dels serveis jurídics i econòmics”. I va qualificar “d'indignes” les acusacions “no contrastades” contra treballadors municipals.

Conflicte que ve de llarg

La tibantor entre el Millor, sobretot Fuertes, i el secretari i l'interventor municipals no és nova. En diversos plens municipals el polític i els funcionaris se les han tingut. Fuertes els ha retret mala praxi i fins i tot els ha assenyalat directament en diverses irregularitats. Són habituals les intervencions dels dos funcionaris per defensar-se.

En el darrer ple, Carles Arbó, l'interventor, ja va demanar la paraula per anunciar a Fuertes que el portaria als tribunals: “Espero que la llei el posi al seu lloc, que ja li convé”, va dir. En la mateixa sessió, Rafael Garcia, el secretari, va donar un cop de puny sobre la taula i va etzibar-li: “Ens veurem als jutjats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.