Política

El PSC demana que se substitueixi Homs pel seu sobiranisme

El PP s'afegeix a les crítiques i li retreu al conseller que sigui partidari de la ruptura

El conseller de presidència, Francesc Homs, va ser ahir protagonista de les crítiques dels partits de l'oposició, PSC i PP, que veuen en aquest polític l'ànima més sobiranista del govern i per tant, diuen, partidari del “xoc de trens” i “contrari al diàleg”, en paraules del portaveu del PP, Enric Millo. El PSC va anar més enllà i ja li ha buscat un substitut. Amb l'argument que ara cal prioritzar la política econòmica per sortir de la crisi, el portaveu del PSC, Maurici Lucena, va demanar al president de la Generalitat, Artur Mas, que substitueixi Homs pel conseller d'Economia, Andreu Mas- Colell. “Hauria de reforçar a una de les poques persones que han fet bandera de la serietat, que és el que li falta a aquest govern”, va etzibar el portaveu, vell alumne del professor Mas-Colell.

D'altra banda, el PP va recomanar a Mas que escolti les altres veus de membres del seu govern que li aconsellen “el camí de la moderació, el diàleg i la negociació” amb el president Mariano Rajoy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.