Política

Els catorze regidors de l'anterior equip de govern de Reus, imputats en el cas Shirota

Els membres de l'antic executiu municipal, format per deu regidors del PSC, dos d'ERC i dos d'ICV hauran de declarar davant el jutge el pròxim 28 de maig

Han d'explicar l'aval de tres milions d'euros aprovat pel consistori a l'empresa mixta Shirota

Els catorze regidors que formaven part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Reus -deu del PSC, dos d'ERC i dos d'ICV- començaran a declarar com a imputats a partir del pròxim dimarts, 28 de maig, al jutjat número 3 de Reus per l'aval de 3 milions d'euros aprovat pel consistori a l'empresa mixta Shirota l'any 2008. Es tracta d'una peça separada i sota secret de sumari del cas Innova, segons han ratificat a l'ACN fonts del TSJC. El PSC de Reus, que ha confirmat les citacions, ha defensat en un comunicat la innocència dels edils així com l'aval a Shirota, una empresa, asseguren, que hauria donat beneficis si no hagués estat liquidada per l'actual equip de govern de CiU i PP pels deutes que acumulava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.