Política

partits

Crítiques del PSC gironí a Geli i Bosch

El primer secretari del PSC de les comarques gironines, Juli Fernández, es va mostrar ahir molt crític amb els promotors del Manifest de Setembre, liderat per l'exconsellera i diputada Marina Geli i l'exdiputada Pia Bosch, en què es reclamava al seu partit un clar gir sobiranista. Al Parlament, en la reunió del PSC prèvia al ple, es va tractar el tema però, segons els crítics, no hi va haver cap enfrontament. Juli Fernández critica l'aparició “permanent de manifestos”, i fa extensiva la crítica al president dels socialistes gironins, Joaquim Nadal.

Sembla, sosté, que estiguin immersos a “fer una cursa per veure qui és més independentista”. “El que els demano és que defensin un projecte socialista i d'esquerres, que té una proposta clara: consulta sobre el dret a decidir legal i pactada amb l'Estat espanyol per avançar cap a un model federal”, destaca el primer secretari del PSC gironí. Per Fernández, el text “distorsiona la realitat”.

joan trillas

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.