Política

política

ERC es desmarca dels regidors antiestelada

La direcció regional d'ERC es va desmarcar ahir de la crítica per la instal·lació d'una estelada a la rotonda d'entrada a Maçanet de la Selva, feta per dos dels seus tres regidors. A Maçanet, ERC no es presenta amb les sigles del partit, sinó amb les d'una marca blanca: Acord per Maçanet-AM. “És un fet desafortunat que no es correspon amb la realitat del partit”, va assegurar ahir Josep Maria Rufí, president regional d'ERC a Girona. Rufi els va recordar que “qualsevol persona que es presenta per ERC sap quin és l'ideari que defensem” i els va llançar un missatge contundent: “Defensem l'independentisme, i qui no s'hi senti còmode és lliure d'anar-se'n.” El president regional d'ERC a Girona va destacar la importància del municipalisme en el procés de construcció nacional: “Els ajuntaments han de donar exemple; no hi pot haver qui tingui dubtes.”

La direcció republicana, que va puntualitzar que la de Maçanet és una llista associada a ERC i que no són militants, es reunirà pròximament amb el grup municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.