Política

Trias titlla d'error gravíssim la solució judicial per a l'Hospital de Sant Pau

L'alcalde de Barcelona entén que ara la Generalitat haurà de posar a algú al capdavant de l'hospital

Trias anuncia que en les properes setmanes espera tancar un acord amb algun banc per gestionar pisos que no s'han pogut vendre

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha titllat d'error gravíssim que hi hagi qui pensi que la solució per a l'Hospital de Sant Pau passa per “judicialitzar-lo”. En concret, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Trias s'ha referit així a la crisi de l'Hospital de Sant Pau, que es troba a un pas del concurs de creditors.

Ahir el Patronat de la Fundació que gestiona l'Hospital de Sant Pau, la situació econòmica del qual presenta “signes d'insolvència”, no va assumir la presentació del concurs de creditors, tal com li havia requerit la Generalitat, al·legant que quan va arribar la petició ja havien formalitzat la seva dimissió irrevocable.

“Crec que tothom ha de meditar què passa. El perquè d'aquest problema intern de falta d'unitat i de cohesió (...). Se'ls fa un hospital nou i que hagi aquesta falta d'entesa de tota la gent de l'hospital i que creguin que la solució és judicialitzar-ho és un error gravíssim”, ha sentenciat Trias, que entén que ara la Generalitat haurà de posar a algú al capdavant de l'hospital.

D'una altra banda, Trias, que ahir va anunciar un ambiciós programa de lloguer social a Barcelona, ha defensat la dació en pagament i ha assegurat que “en les properes setmanes” espera tancar un acord amb algun banc per gestionar conjuntament pisos que no s'han pogut vendre.

Quant a la polèmica per la publicitat de la samarreta del Barça en el monument de Cristòfor Colom, l'alcalde ha comentat que si hagués sabut que aquesta acció ofendria tant els aficionats de l'Espanyol, “no ho hauria fet”, o bé hauria gestionat aquesta oferta publicitària de forma “diferent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.