Política

Rivera: “El pla de Mas és un nyap per intentar tapar una ferida que està deixant a CiU sense suport popular”

El líder de Cs considera que el president està “noquejat, dèbil i sense full de ruta”

Afirma que l'única prioritat que té la Generalitat és fer-li la campanya a ERC

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha mostrat “força preocupat” després d'escoltar al president de la Generalitat, Artur Mas, parlar del seu Pla de Govern 2013-2016. Per Rivera, el document presentat aquest dimarts per Mas és “un nyap” que només “intenta tapar una ferida que està deixant a CiU sense suport popular”. I és que pel líder de Cs, el president s'ha mostrat com un cap de Govern “noquejat i dèbil” i ha demostrat que “no té cap full de ruta”. “En lloc de governar, sembla que l'única prioritat que té és fer-li la campanya a ERC”, ha sentenciat, tot afegint que això no és “el canvi de rumb i cop de timó que tothom esperàvem”.

Ciutadans està decebut amb el Pla de Govern presentat per Artur Mas. Albert Rivera així ho ha explicat després d'escoltar al president. I és que per ell, el Pla “no és més que un nyap per intentar posar un tap a una ferida que està deixant a CiU sense suport popular”. Per Rivera, l'executiu i els partits que li donen suport “en comptes de governar, tenen la prioritat de fer-li la campanya a ERC”.

Aquest és l'anàlisi que fa Ciutadans del Pla i de la intervenció de Mas i que, segons el líder de la formació, els ha deixat “molt preocupats”. “Només ens constata que no tenim ni govern, ni pressupostos i ni president”, ha sentenciat Rivera. En aquest sentit, ha considerat que ha vist a Artur Mas “noquejat, dèbil, que surt a fer rodes de premsa però ve molt poc a explicar coses al Parlament”. Per Ciutadans, tant el Pla de govern com “la inacció” de l'executiu demostra que Mas “actua a cop d'enquesta”. “Catalunya no es mereix això, es mereix una estabilitat política, econòmica i un pla d'actuació”, ha reclamat.

És per això que Albert Rivera ha retret que Mas no hagi anunciat “el cop de timó, el canvi de rumb, que tothom esperàvem”. “Ha estat un engany als ciutadans, als grups parlamentaris i a la premsa”, ha considerat, tot afegint que de la roda de premsa se'n desprèn que “els dos únics punts que compleix Mas són els que vol ERC: el pla separatista i la internacionalització d'un suposat conflicte”.

En base a aquesta interpretació, el líder de C's ha alertat al govern que a partir d'ara la seva formació “endurirà el control” a l'executiu, sobretot “si no governa ni presenta els pressupostos”. “Lluny de passar per sobre de la inacció, el pressionarem perquè governi. Si ell no té polítiques per governar, que marxi. Se li ha esgotat el temps”, ha conclòs Rivera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.