Política

Navarro i els socialistes asturians sumen forces per un estat federal

Pere Navarro va sumar a Oviedo el suport del PSOE d'Astúries a la reforma de la Constitució “en un sentit federal”. El primer secretari del PSC continuarà la gira per tot l'Estat espanyol per convèncer els barons socialistes de la “necessitat” de construir definitivament un sistema federal a l'Estat espanyol. El president d'Astúries i líder de la Federació Socialista Asturiana, Javier Fernández, va escoltar els arguments de Navarro i va mostrar el seu compromís en favor de la reforma, però sense cap concreció en favor del dret a decidir. A la sortida de la reunió el dirigent català només va dir que la trobada havia sigut “molt satisfactòria”.

Fernández, que és també coordinador del comitè territorial del PSOE, es va comprometre a “continuar mantenint contactes” amb Navarro i amb les federacions socialistes espanyoles per aconseguir un complicat acord del conjunt del partit abans del dia 6 de juliol. El consell territorial ha de servir per consensuar les diferents propostes sobre la taula fetes fins ara pel PSPV, el PSC –a través de la Fundació Campalans– i la comissió executiva del PSOE, liderada per Ramón Jáuregui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.