Política

Reserva't a l'agenda el 3-A

El Punt Avui celebrarà el 3 d'agost a Girona el segon concert ‘Catalunya vol viure en llibertat', per al qual es poden obtenir entrades col·laborant en la campanya del mosaic al Camp Nou

Seràs al concert del 29-J? Vols continuar fent sentir la teva veu? No has pogut aconseguir entrada per al Camp Nou? Sigui quina sigui la resposta a aquestes preguntes, el clam dels catalans en favor de la llibertat ha de continuar viu en els propers mesos i ens hem de fer sentir. El Punt Avui ho va fer ara fa un any, el 29 de juliol del 2012, a la Devesa de Girona. Va ser el primer concert Catalunya vol viure en llibertat, que, en forma de rèplica del concert que aquest diari ja havia organitzat vint anys abans, va reunir més de quinze mil persones en una festa reivindicativa que es va allargar fins a altes hores de la matinada.

Hi tornem. El Punt Avui està ultimant aquests dies el segon concert Catalunya vol viure en llibertat, per al qual ja hi ha programades més d'una desena d'actuacions, cercaviles, sardanes, corals, un espai d'atraccions per a la mainada i una gran fira de productes i entitats. Serà el 3 d'agost (una data que s'ha distanciat expressament del concert del Camp Nou per evitar duplicitat de missatges) al mateix espai que l'any passat. A hores d'ara, del cartell de les actuacions programades, ja se'n desprèn que es tracta d'un concert pensat per a tota la família, que arrenca amb actuacions per als més petits (Tonietti, Macedònia i Acció) i que s'acabarà també de matinada amb actuacions com ara Glaucs i Lax'n'Busto. A hores d'ara, a dos mesos del festival, ja està confirmada també l'assistència de La Porta dels Somnis, Andreu Rifé i, entre d'altres, Pere Tàpias i Quim Vila.

El festival pretén conservar el caire festiu i reivindicatiu alhora, i és per això que al llarg de la tarda hi ha programades diverses actuacions que s'aniran desvelant en els pròxims dies com ara la cercavila que arrencarà de la plaça de Catalunya de la ciutat i que, amb l'actuació de diversos grups, passarà per diferents indrets abans d'arribar a la Devesa, l'espai on se celebra el gros de la festa.

Les entrades per al concert no es posaran a la venda fins després que s'hagi celebrat el concert del 29-J al Camp Nou, però a hores d'ara ja hi ha una manera d'aconseguir ser present en l'esdeveniment: El Punt Avui obsequiarà amb dues entrades per al segon concert Catalunya vol viure en llibertat totes aquelles persones que, a partir d'avui, col·laborin en la campanya que s'ha organitzat per finançar el mosaic del Camp Nou amb una aportació superior als trenta euros. Aquesta fórmula permetrà a molts catalans fer un triplet: ser al concert del Camp Nou el 29-J, aconseguir un record del mosaic i, finalment, ser a la Devesa de Girona el dia 3 d'agost.

En el primer concert Catalunya vol viure en llibertat, que es va celebrar l'any passat a Girona, els artistes hi van participar desinteressadament, si bé la logística (un gran escenari, l'adequació de la zona...) i les despeses d'organització de l'acte van anar a càrrec del diari. Un cop tancat el balanç, Hermes Comunicacions va assumir els prop de tres mil euros de dèficit que va generar l'acte reivindicatiu.

LES XIFRES

2
entrades
per al concert és l'obsequi que El Punt Avui fa als que col·laborin amb més de 30 euros en el mosaic.
15.000
persones
van assistir l'any passat al concert ‘Catalunya vol viure en llibertat' que es va fer a la Devesa de Girona.
11
artistes
ja hi ha confirmats a hores d'ara per a la troba-da festiva i reivindicativa del dia 3 d'agost.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.