Política

Més de 70.000 entrades venudes per al concert del 29-J

L'organització fa una altra crida a exhaurir les que queden

Avui es presenta la cançó que tancarà la nit

L'organització del Concert per la Llibertat, que es farà el pròxim 29 de juny al Camp Nou, ja ha venut més de 70.000 entrades. Òmnium Cultural i l'ANC van posar a la venda aquest dilluns 30.000 entrades més per al Concert per la Llibertat després que les 60.000 entrades inicials s'acabessin en menys d'un dia. En total, segons es va informar ahir des de l'organització, ja se n'han venut més de 70.000. Tot i que part de les entrades que es poden comprar no tenen visibilitat directa de l'escenari, l'organització del concert va fer ahir una altra crida a la ciutadania perquè comprés entrada. L'objectiu, asseguren, és omplir el Camp Nou i “fer del Concert per la Llibertat un nou espai de compromís de la societat civil amb la llibertat del país”.

Activitat intensa

L'organització preveu presentar aquesta setmana diversos elements per complementar la força de l'esdeveniment. Avui, per exemple, està previst que se sàpiga quina serà la cançó que tancarà el concert. Fins ara, només ha transcendit que serà una de les del repertori de Lluís Llach. D'altra banda, també es presentarà una recollida massiva d'aliments i la llista d'entitats que participaran en la fira independentista que hi haurà a l'interior del recinte del Camp Nou des d'unes hores abans de l'inici del concert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.