Política

hisenda

ERC de la Selva paga la renda a la Generalitat

Els consellers d'ERC al Consell Comarcal de la Selva han liquidat l'IRPF i han presentat la declaració de la renda a la delegació gironina de l'agència tributària catalana. Es tracta de Jordi Orobitg, vicepresident del Consell Comarcal i tinent d'alcalde de Lloret de Mar; Joan Garriga, conseller de Cultura i primer tinent d'alcalde de Sant Hilari Sacalm; Josep Maria Bagot, conseller de Noves Tecnologies i alcalde de Riells i Viabrea; Marta Contreras, consellera de Serveis Tècnics i regidora de Vilobí d'Onyar; Moisès García; conseller d'Esports i regidor d'Amer, i Eduard Adrobau, conseller de Sostenibilitat i Territori i primer tinent d'alcalde de Vidreres. Van estar acompanyats per Eduard Coloma, president de la federació comarcal d'ERC de la Selva. Segons Orobitg, amb aquesta acció “s'actua de manera coherent” amb les mesures polítiques que, en aquest sentit, han estat proposant tant en els seus ajuntaments com en el Consell Comarcal de la Selva.

ERC governa amb CiU al Consell Comarcal, que en el ple de dimarts passat va aprovar una moció perquè l'ens comarcal exerceixi la sobirania fiscal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.