Política

“Sánchez-Camacho sabia que l'estaven gravant”

L'advocat d'un extreballador de Método 3 acusa la líder popular d'haver presentat una denúncia falsa

Diu que l'agència va pagar l'àpat a La Camarga

L'advocat Rubén Romero, que representa l'extreballador de l'agència de detectius Método 3 que va gravar la conversa entre la presidenta del PP català i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga, sosté que Alícia Sánchez-Camacho sabia que l'estaven gravant durant l'àpat, i assenyala que va ser ella mateixa o el seu partit, el PP, els que van fer l'encàrrec a l'agència. En declaracions a Catalunya Ràdio i RAC1, Romero va revelar que l'agència de detectius fins i tot es va fer càrrec de pagar el dinar, una gestió que va fer el seu representat. “Demani la factura a la senyora Sánchez-Camacho, que segur que la té...”, va ironitzar l'advocat, que va acusar la líder del PP català d'haver presentat una denúncia falsa.

Menys convençut es va mostrar Rubén Romero a l'hora de dir qui va encarregar la gravació. “Això és el que tots voldríem saber, i el que l'acord subscrit entre la senyora Sánchez-Camacho i l'agència sembla voler protegir.” L'advocat va expressar la seva esperança que el fiscal faci cas omís de les pretensions de la presidenta dels populars catalans i tiri endavant la investigació per interès general. Al mateix temps, va situar el seu client, Àlex Borreguero, al marge d'un acord que implica un reconeixement de culpa per part de l'agència. “El meu client no considera que fes res mal fet, i això és el que defensarem si ens deixen ”, va concloure.

La versió del representant legal de l'extreballador de l'agència de detectius barcelonina contradiu la donada pel PP, que manté que va fer la reserva i va pagar el dinar mantingut per Alícia Sánchez-Camacho i María Victoria Álvarez al restaurant La Camarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.