Política

Quatre dies per al Concert per la Llibertat al Camp Nou

Els organitzadors reivindiquen en un vídeo l'esperit contestatari dels grans concerts celebrats al voltant d'una causa

Encara es poden trobar entrades amb bona visibilitat per a l'esdeveniment

  • VÍDEO: 'El 29 de juny ens alçarem (tossudament) per la llibertat'

Els organitzadors del Concert per la Llibertathan difós aquest dimarts un nou vídeo per animar aquells qui encara no s'han decidit a participar en l'esdeveniment que tindrà lloc al Camp Nou el proper dissabte 29 de juny.

Amb la música de fons de la cançó de Lluís Llach Tossudament alçats, el vídeo repassa els principals concerts organitzats arreu del món en els últims 40 anys al voltant d'una causa, com la llibertat, la pau, els drets humans o la fam. Entre d'altres, l'espot recorda fites com el festival de Woodstock, el 1969, per la pau i la música; el concert de Pau Casals a les Nacions Unides, el 1971; el de Som una nació, el 1981, també al Camp Nou, o els d'Human Rights Now!, el 1988.

I és que els impulsors del Concert per la Llibertat reivindiquen l'anhel de llibertat dels milers de persones all llarg dels anys en aquests esdeveniments de masses per situar el que es viurà d'aquí a només quatre dies a Barcelona. Un concert que tindrà l'objectiu de demostrar una vegada més la voluntat del poble català de decidir el seu futur.

L'organització també recorda que encara es poden comprar entrades amb bona visibilitat a través dels canals de compra habilitats al web www.concertperlallibertat.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.