Política

L'ANC no descarta accions contra els populars

L'Assemblea Nacional Catalana, l'ANC, no descarta emprendre “les accions legals que consideri oportunes” després que el PP d'Altafulla reproduís en la seva pàgina de Facebook un fotomuntatge que comparava un acte de l'entitat sobiranista amb una reunió del partit nazi. “Suposa una inacceptable falta de respecte tant per als membres i simpatitzants de l'ANC com per, sobretot, les víctimes del nazisme”, afirmava l'Assemblea en un comunicat de condemna dels fets.

El fotomuntatge es va retirar ahir de la pàgina web dels populars d'Altafulla per ordre de la direcció del partit, segons el seu portaveu parlamentari, Enric Millo. Però tant Millo com la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, van considerar que la polèmica per la foto s'havia “magnificat”. Camacho va criticar que es faci tant cas de les actuacions que emprèn el PP als municipis i que s'utilitzin “per atacar permanentment” la seva formació, quan “webs del govern de Catalunya estan impulsant el discurs independentista i de trencament de la convivència, la qual cosa no representa el conjunt dels catalans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.