Política

Oberta la inscripció per a la cadena humana de la Diada

Des d'ahir es pot omplir el formulari per apuntar-s'hi en el web dedicat a la iniciativa

L'Onze de Setembre, l'anomenada Via Catalana resseguirà tot el territori català del Pertús a Alcanar

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va obrir ahir el període per apuntar-se a la cadena humana que l'entitat vol formar l'Onze de Setembre al llarg de 400 quilòmetres del territori català, del Pertús a Alcanar. Per apuntar-se a la batejada com a Via Catalana cap a la Independència, s'ha d'omplir un formulari que es troba al web de la iniciativa (https://via.assemblea.cat/inscripcions.html), on hi ha un mapa en què es pot consultar el recorregut. A cada participant se li pregunta també quants quilòmetres estaria disposat a desplaçar-se per garantir l'èxit de la iniciativa i, un cop ha introduït les seves dades, se li suggereixen els trams més propers al seu domicili que encara no estan plens o aquells que encaixen amb la seva disponibilitat i on falta més gent, tot i que també se li dóna l'opció de triar-ne qualsevol altre que no s'hagi completat. L'ANC ha assignat un coordinador a cada tram de 500 metres que, després, facilitarà als inscrits a la seva zona les informacions necessàries per coordinar-se l'Onze de Setembre.

La previsió és que la cadena, que es vol acompanyar de diverses activitats, es faci a partir de les 17.14 hores, que hi hagi prou gent per ocupar tot el recorregut i que fins i tot en alguns trams, sobretot en grans ciutats, la cadena sigui múltiple. Al capdavall, explica un portaveu de l'ANC, “no es pot evitar que s'hi sumi gent sense haver-s'hi apuntat prèviament”, tot i que l'entitat demana que es formalitzi la inscripció per facilitar-ne el muntatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.