Política

Per un PSC plural

Marina Geli

Catalunya està immersa en múltiples crisis –social, política i nacional– i ara és necessari un PSC útil en el present i pel futur, per la Catalunya sencera. Un PSC que ha de ser plural, de vocació majoritària, amb les portes i finestres obertes, fidel al que va ser en la seva gènesi la unió de Convergència Socialista, el Re-Agrupament de Josep Pallach i la Federació Catalana del PSOE.

La federació interna, entesa com la llibertat i la unió des de la diversitat, ha de fer el PSC capaç d'articular els diferents corrents per ser el recer de l'agrupament dels socialistes, de l'esquerra de Catalunya. Els socialistes sumem i tenim voluntat de suma. Per això el PSC ha de tenir presència activa en l'articulació de la consulta per poder decidir, amb un to afirmatiu i no defensiu ni a la contra.

Ens cal liderar la defensa de la Catalunya-ciutat que és nació i que vol ser estat, concretant la bilateralitat amb Espanya integrats a Europa, federativament, per contrastar amb claredat amb la independència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.