Política

A favor d'impulsar la suma

Juli Fernàndez

Que ningú no dubti que el PSC està radicalment a favor del dret a decidir i és partidari d'un referèndum vinculant, legal i acordat. I ho és també de l'aplicació fil per randa de polítiques d'esquerres i de la reforma de la Constitució com a punt de partida de la reforma federal de l'Estat. Hem d'entendre la Declaració de Granada en el sentit que vol ser un punt de partida i que el PSC és la garantia social per evitar que Catalunya es parteixi arran del debat sobre la sobirania. Com a socialistes ens contradiríem si no ens posicionéssim a favor d'impulsar la suma i de fomentar la convivència en la diversitat.

El PSC creu en un model federal que ens asseguri un finançament just, que blindi les competències de l'autogovern i que tingui respecte per la nostra singularitat com a país. Arribat el moment, defensarem un procés clar, transparent i una pregunta concisa que permeti que el poble de Catalunya s'expressi lliurement. Però fem-ho bé, establim un debat serè i sense frivolitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.