Política

POLÍTICA

El Consell del Gironès, a favor del dret a decidir

El Consell Comarcal del Gironès s'adherirà en el ple d'avui al vespre al pacte nacional pel dret a decidir. El president del Consell, Jaume Busquets (CiU), dóna per fet que la moció s'aprovarà perquè el govern de CiU (16 consellers de 33) té garantit, com a mínim, el suport del grup de la CUP (2 representants) i d'ERC (6). A més, alguns consellers del PSC també s'hi podrien adherir.

La moció dóna suport explícit al pacte nacional que es va constituir el 26 de juny al Parlament de Catalunya. “Tinc claríssim que el dret a decidir és l'única sortida del país”, assenyala Busquets. El text inclou la difusió del pacte a entitats, associacions i agents econòmics, i l'adhesió a la plataforma (www.dretadecidir.cat).

D'altra banda, els consellers Jordi Navarro (CUP) i Santi Gómez (Iniciativa) deixaran avui el Consell comarcal. Seran rellevats per l'edil de Bordils Joan Anton Simón i la de Girona Núria Terés respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.